Ulukışla Ziraat Odası > Haberler > 2017 Genç Çiftçi Projeleri Asil Listesi Açıklandı

2017 Genç Çiftçi Projeleri Asil Listesi Açıklandı

Ulukışla Ziraat Odası Olarak Projelerini Yazarak 13 Genç Çiftçiden 5 Genç Çiftçi Odamızın Mühendislik ve Danışmanlık Hizmetleriyle 30.000 TL Hibe Almaya Hak Kazanmıştır.Memleketimize Hayırlı Uğurlu Olması Dileğiyle; Türkiye Ziraat Odaları Birliği ve Tarım Gıda hayvancılık bakanlığının ortaklaşa imzaladığı protokolle gerçekleştirilen Genç girişimci Kadınlar güçleniyor Programındaki yarışmada Niğde'de ilk 3 e girenlere ödülleri takdim edildi ve yurt genelinde yarışacak olup. Türkiye genelinde ki yarışmalarda dereceye girenlere 40.000 tl ye kadar hibe verilecek olup projede dereceye girenlere Devletimiz büyük imkanlar sunmaktadır.